Lakásszellőztető

Ebbe a kategóriába tartoznak a lakásszellőztető rendszerek és készülékek. A jó minőségű levegő zárt térben alapvető fontossággal bír az emberi szervezet egészségére nézve, illetve az általános közérzetet is nagyban befolyásolja. 

 

Az épületek belső tereiben a levegő előbb utóbb “elfárad”, kevés lesz az oxigén és egyre több a kilélegzett szén-dioxid. Ez az ott tartózkodók levertségéhez, fáradtságához, bizonyos esetekben fejfájáshoz és egyéb kellemetlen tünetekhez vezethet. A jelenségre a legkézenfekvőbb megoldás a szellőztetés, ez azonban sokszor nem kívánt mellékhatásokkal jár.

Tovább

Mi a Fó-Ka Plussz Bt.-nél azért dolgozunk, hogy megfelelő szaktanácsadással és magas minőségű készülékekkel tudjuk ellátni a hozzánk betérő érdeklődőket. Tapasztalt munkatársaink naprakész tudással állnak az Ön rendelkezésére.

 

A hagyományos szellőztetéssel járó kellemetlenségek

 

A zárt térben lévő levegő cseréjének, felfrissítésének a legegyszerűbb módja a hagyományos szellőztetés. Az ablakok és ajtók kinyitása, ha lehetőség van rá, kereszthuzat megteremtése, amivel rövid idő alatt el lehet érni a kívánt célt. Legalábbis részben.

 

Mert ha például egy belvárosi lakásról van szó, akkor hiába a gyors és hatékony levegőcsere, ha az utcáról érkező légtömeg összetételének minősége semmivel sem jobb, mint a fáradt, benti levegőé. Továbbá szintén kellemetlenséget okozhat a nyitott ablakokon át beszűrődő utcazaj, az autók, motorok és teherautók okozta zajszennyezés.

 

Vidéken, a természet lágy ölén természetesen valamivel jobb a helyzet. A beáramló levegő minősége biztosan meghaladja a nagyvárosi levegőjét, és a kinti hangok sem annyira zavaróak. Vannak ugyanakkor egyéb tényezők, amik itt is negatívan hatnak. 

 

Például allergiaszezonban a szellőztetés során beözönlő apró pollenek sokat rontanak az arra érzékenyek állapotán. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a szellőztetéssel a benti hőmérséklet is változik, mégpedig nem feltétlenül a kívánt irányba. Nyáron a kellemes hűvös lakás hamar felmelegszik, télen pedig erősen megdobhatja a rezsiszámlát a gyakori szellőztetés, ami lehűti a lakás belső levegőjét.

 

Megoldás: a lakásszellőztető rendszerek

 

A lakásszellőztető rendszerek megoldást jelentenek az összes fent említett problémára. A Fó-Ka Plussz Bt.-nél kapható központi szellőztető készülékek képesek folyamatosan frissen tartani a belső terek levegőjét, mégpedig oly módon, hogy az nem jár a levegő hőmérsékletének változásával, és a kellemetlen zaj vagy rossz minőségű levegő sem jut be a lakásba.

 

Ezek a berendezések rendelkeznek hőcserélővel, valamint szűrőkkel. Előbbi gondoskodik arról, hogy a bentről kiáramló levegő hője átkerüljön a kintről érkező friss levegőbe, a szűrők pedig megtisztítják a beáramló levegőt.

 

Hatékony és kényelmes vásárlás pillanatok alatt

 

Webshopunkban gyorsan és kényelmesen tudja kiválasztani lakásszellőztető készülékeinket, illetve az ahhoz tartozó kiegészítőket. A főoldalon először válassza ki a terméktípust. Utána határozza meg, hogy melyik márka modelljeire kíváncsi. A következő oldalon további alkategóriák jelennek meg, majd ha innen továbblép, már a konkrét modellek közül válogathat.

 

A jobb felső sarokban a nézetet tudja módosítani a könnyebb átláthatóság érdekében. Ha megtalálta a keresett terméket, egyetlen kattintással a virtuális kosarába helyezheti azt, majd továbbléphet a fizetési felületre.

 

Ha termékeink felkeltették az érdeklődését, vagy kérdéssel fordulna hozzánk, keressen minket elérhetőségeink egyikén, vagy látogasson el üzletünkbe személyesen.

Tovább