Kedvezményes vásárlás lehetősége

Gázkészülék szerelő vagyok. Vásárolhatok Önöknél kedvezményes áron?


Igen,természetesen.
Fő tevékenységünk a gázkészülék szervizelés és alkatrész kereskedelem, igen sok gyártó és kereskedő céggel állunk üzleti kapcsolatban és természetesen szívesen fogadjuk, ha Ön is viszonteladónk szeretne lenni. Regisztráció után a fokabtwebshop@gmail.com e-mail címre küldje el számunkra boltja, vállalkozása azonosítóit, elérhetőségét, foglalkozási körét. Amennyiben az adatokat ellenőrizve úgy látjuk, hogy termékeinkkel releváns tevékenységet folytat, Önt vagy vállalkozását felvesszük a kedvezménnyel vásárló partnereink közé.

 

Mennyi árengedményt fogok kapni a weben szereplő árakból?


A kedvezmény mértéke valamennyi alkatrész árakból átlagosan 10% (beszállítónkként változhat a kedvezmény mértéke), ami a mindenkor feltűntetett listaárakból számítandó. A kedvezmény a webáruházon keresztül leadott rendelésekre vonatkozik. Ez a kedvezmény más akciókkal, kedvezményekkel nem vonható össze. Kiszállítási és egyéb díjainkra az engedmény nem vonatkozik.

 

Olykor nagyobb tételben vásárolnék, raktárkészletemet feltölteném. Kaphatok további engedményt?


Igen,természetesen.
Az árengedmények mértéke nagymértékben eltérhet egymástól és sok mindentől függ.
Általában az a bevett szokás, hogy a további kedvezmény eléréséhez két értéksávot határozunk meg. 350.000 – 750.000 ft közötti, illetve 750.000 Ft feletti megrendelési összeg. Ilyen jellegű igény esetén a kedvezmény egyedileg kerül meghatározásra, a fizetés előre utalással történik. Kiszállítási és egyéb díjainkra az engedmény nem vonatkozik, más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Szeretnék vásárolni több mindent, de nem tudom személyesen átvenni…


Nem gond ez sem ! Mi levesszük ezt a terhet is a válláról!  Az esetek többségében rendkívül kedvező áron kiszállítjuk Önnek a megrendelt terméket.


Keresse kollégáinkat egyedi ajánlatért személyesen, telefonon, chat szolgáltatásunkon vagy e-mailben.