Javítás

Garanciális javítások (fűtőkészülékek és gáztüzhelyek esetén is) Ebben az esetben ingyenesen javítjuk ki a készülék hibáit, és térítésmentesen cseréljük ki a meghibásodott alkatrészeket. A gyártók különböző feltételeket szabnak ehhez, ezért kérjük minden esetben tanulmányozza át a garancia füzetet, melyben részletesen az Ön készülékére vonatkozóan le van írva minden.Térítéses (fizetős) javítások (gáztűzhelyek terén is)

Amikor a garancia lejár, és úgy hibásodik meg a készülék természetesen javítási költség ellenében megy ki a szerelő megoldani a problémát. Alkatrész meghibásodás esetén konkrét árat tudunk mondani.

A hibabejelentés folyamata:

A javítási munkák időpont egyeztetés alapján kerülnek kiosztásra a szerelőinknek.

A diszpécserek minden esetben rákérdeznek az alábbiakra, ezért kérjük ezekre a kérdésekre készüljön fel, hogy minél gyorsabban el tudjuk hárítani a hibát.

  • Ügyfél adatok (név, cím, telefon)
  • Készülék adatok (gyártó és minél pontosabb típus)
  • Hibajelenség (minél jobban körülírva, hogy mit tapasztal a készülék működése alatt)
  • További kérdések a készülék múltjával, működésével kapcsolatosan, hogy ha lehetséges akkor akár telefonon is el tudjuk hárítani a hibát

Hibajavítás céljából telefonos elérhetőségeink egyikén tud időpontot egyeztetni:
+36/24-385-988
+36/20-95-36-920
+36/20-55-90-053

Az egyedi hívásazonosítója az Ön telefonszáma és a hívás pontos ideje.

*Szolgáltatási területünk: 

ALSÓNÉMEDI; APAJ ; ÁPORKA; BUGYI; CSEPEL ; DABAS; DÉLEGYHÁZA; DIÓSD; DÖMSÖD; DUNAHARASZTI; DUNAVARSÁNY; FELSŐPAKONY; GYÁL; HALÁSZTELEK; HERNÁD; INÁRCS; KAKUCS; KISKUNLACHÁZA; KUNSZENTMIKLÓS; LAKIHEGY; LÓRÉV; MAJOSHÁZA; MAKÁD; ÓCSA ; ÖRKÉNY; RÁCKEVE; SZALKSZENTMÁRTON; SZIGETBECSE; SZIGETCSÉP; SZIGETHALOM; SZIGETSZENTMIKLÓS; SZIGETÚJFALU; SZIGETSZENTMÁRTON; TÁBORFALVA; TAKSONY; TASS; TATÁRSZENTGYÖRGY; TÖKÖL; ÚJHARTYÁN