Csomagküldés

Csomagját a GLS vagy az Innight futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek.


A 11:00 óráig leadott rendelések aznap csomagolásra és feladásra kerülnek. Amennyiben nincs raktáron 2-3 munkanap alatt beszerezzük (ha a beszállítónál elérhető). Ezek a csomagok Magyarország területén másnap megérkeznek a címzettekhez. Meghiúsult kézbesítés esetében az Innight még másnap (egyszer) megkísérli az átadást. Az át nem vett csomagok visszakerülnek a feladóhoz. Ezeket a csomagokat nem adjuk fel újra, a számlát sztornózzuk, és a rendelést töröljük.

 

Ha bármi problémát észlel a csomag kiszállítása, kézbesítése során, jelezze azt ügyfélszolgálatunkon.

Innight futárszolgálat
Ha figyelemmel kívánja kísérni az Önnek küldött csomag útját, azt megteheti a Innight Tracking and Tracing System szolgáltatása segítségével az interneten. A http://nyomonkovetes.innight.hu/ címen.

 

GLS futárszolgálat
Ha figyelemmel kívánja kísérni az Önnek küldött csomag útját, azt megteheti a GLS csomagkövető szolgáltatása segítségével az interneten. A https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes címen.

 

Ehhez a csomagja számát kell tudni, erről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

 

A szállítási díj a küldemény súlyától, illetve a kézbesítés idejétől, napszakától függő díjszabást tartalmaz. Az áruház a termékek súlya és az Ön által választott kézbesítési időszak alapján kiszámolja Önnek a kiszállításért fizetendő nettó összeget, ami a számlán is szerepel. A szállítási díj 27%-os ÁFA-t tartalmaz.