On-line üzembe helyezés bejelentő

A felszerelés, és elindítás, nem egyenlő az üzembe helyezéssel! Felhívjuk figyelmét, hogy abban az esetben, ha felszerelik a lakásában a készüléket és elindítják, az még nem jelenti azt, hogy beüzemelték a készüléket. Természetesen időben egybeeshet a kettő, azonban figyeljen oda, hogy csak onnantól kezd élni a garancia, ha a jótállási jegyet a hivatásos szervíz szerelője kitöltötte, aláírta és lepecsételte. Ezek hiányában a készülék nem garanciális, és ha meghibásodna, annak megjavításáért fizetni kell.

A diszpécser szolgálatunk az év jelentős részében leterhelt. Ha nem szeretne várni, mire kollégánk a vonal végén jelentkezik, kérjük töltse ki ezt az egyszerű űrlapot, és 3 munkanapon belül keresni fogjuk a megadott telefonszámon. 

A beüzemelést csak bizonyos feltételek teljesülésekor áll módunkban elvégezni.
A gázkészülékek beüzemeléséhez az alábbi engedélyekre lesz szüksége (erre egyébként a szolgáltatás megrendelésekor is felhívjuk a figyelmét):

  • Gázmeo (ahol szükséges)
  • Kéményseprő szakvélemény (ahol szükséges)
  • EPH nyilatkozat


A beüzemelés további feltételei:

  • Gázellátás
  • Áramellátás
  • Termosztát/szabályozó vezeték megléte
  • Fűtésrendszer nyomás alá helyezése


Gázmeó nélkül kizárólag azonos funkciójú és azonos teljesítményű készüléket szabad lecserélni és üzembe helyezni. Kéményes készülékeknél ebben az esetben szükséges a kéményseprői szakvélemény és a kivitelezői nyilatkozat is.

*Szolgáltatási területünk: 

ALSÓNÉMEDI; APAJ ; ÁPORKA; BUGYI; CSEPEL ; DABAS; DÉLEGYHÁZA; DIÓSD; DÖMSÖD; DUNAHARASZTI; DUNAVARSÁNY; FELSŐPAKONY; GYÁL; HALÁSZTELEK; HERNÁD; INÁRCS; KAKUCS; KISKUNLACHÁZA; KUNSZENTMIKLÓS; LAKIHEGY; LÓRÉV; MAJOSHÁZA; MAKÁD; ÓCSA ; ÖRKÉNY; RÁCKEVE; SZALKSZENTMÁRTON; SZIGETBECSE; SZIGETCSÉP; SZIGETHALOM; SZIGETSZENTMIKLÓS; SZIGETÚJFALU; SZIGETSZENTMÁRTON; TÁBORFALVA; TAKSONY; TASS; TATÁRSZENTGYÖRGY; TÖKÖL; ÚJHARTYÁN

**Telefonos elérhetőségeink:
+36/24-385-988
+36/20-95-36-920
+36/20-55-90-053