Ariston alkatrészek

Ariston alkatrészek

 

Ebben a termékkategóriában találhatóak az Ariston alkatrészek. Az olasz vállalat elsősorban háztartási készülékek és azok alkatrészeinek gyártásával foglalkozik. Ez a márka garanciát jelent a magas minőségre és megbízhatóságra. Az Ariston gyártó eredetileg a Merloni Elettrodomestici céghez tartozott, és jelenleg a Whirlpool Corporation tulajdonában van. 

 

Modern dizájn, energiahatékonyság és innovatív megoldások jellemzik az olasz cég termékeit, valamint kedvező, mindenki számára elérhető árfekvés. Ezenkívül a tervezés és gyártás során nagy hangsúly kerül a környezettudatosságra és fenntarthatóságra is.

Tovább

Munkatársaink a Fó-Ka Plussz Bt.-nél sokéves tapasztalattal és naprakész tudással állnak az Ön rendelkezésére, amennyiben termékeinkkel kapcsolatban kérdése merülne fel, vagy tanácsadásra lenne szüksége. Legyen szó karbantartási munkálatokról vagy készülék javításról, esetleg korszerűbbre cserélésről, forduljon hozzánk bizalommal.

 

Ariston fűtéstechnika

 

Az Ariston termékei a fűtéstechnikai paletta legnagyobb részét lefedik. Számos különböző termék és az azokhoz kapcsolódó alkatrész megtalálható a kínálatukban. 

 

  • Kazánok: Gázüzemű és elektromos kazánokat is forgalmaz a gyártó. Kondenzációs kazánok is elérhetőek, amik különösen magas hatásfokkal látják el a feladatukat, és nagyon alacsony károsanyag-kibocsátással működnek. Az elektromos kazánok pedig ideálisak lehetnek olyan otthonokba, hétvégi házakba, ahol esetleg nincs bekötve gáz, de fűtésre és melegvíz-ellátásra szükség van.
  • Hőszivattyúk: Az energiahatékonyság növelésére szolgálnak, rendkívül alacsony üzemeltetési költséggel járnak.
  • Vezérlőrendszerek: Fűtési rendszerekhez vezérlőegységet is kínál az Ariston, amivel kényelmesen és hatékonyan lehet irányítani azt.

 

Ariston alkatrészek

 

A gázüzemű kazánok legfontosabb alkatrészei:

 

  • Gázégő: Itt jön létre a hőtermelés. Modulációs gázégők is kaphatók, amik a hagyományos égőknél sokkal hatékonyabbak. Fokozatmentesen állíthatóak, állandó hőmérsékletet biztosítanak. Ez kedvezőbb energiafogyasztást biztosít.
  • Vezérlőpanel: Szabályozza a kazán működését, hőmérsékletét, az időzítést és a biztonsági funkciókat.
  • Hőcserélő: Itt megy végbe az égéshő átadása a fűtővíznek, ami aztán a fűtőtestekbe kerül. Rézből vagy rozsdamentes acélból készülnek.
  • Gázszelep: Biztonsági feladatokat lát el, kontrollálja a gáz mozgását, és megakadályozza a túlnyomás kialakulását.

 

Amennyiben más gyártó termékeire is kíváncsi, válogasson a honlapunkon található fűtéstechnikai alkatrészek között. Mindig ügyeljen a megfelelő minőségű alkatrészek használatára, hiszen egyetlen silányabb elem nagymértékben ronthat az egész berendezés működésének hatékonyságán.

 

Kérjen ajánlatot online, vagy látogasson el hozzánk személyesen!

 

Meghibásodás esetén vállaljuk Ariston alkatrészek és készülékek szervizelését. Amennyiben igénybe venné szolgáltatásunkat, keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén, vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 

Oldalunkon már online is foglalhat időpontot Ariston termékei szervizeléséhez, karbantartásához vagy beszereléséhez. A főoldalon válassza ki az időpontfoglalás lehetőséget, majd adja meg a szükséges adatokat. Név, cím, elérhetőség kell, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, illetve néhány információt is kérünk a szóban forgó gépről, és az azzal kapcsolatos feladatokról. Ezután csak várnia kell kollégánk jelentkezésére, akivel egyeztethetnek az Önnek megfelelő időpontról.

Tovább